Preglej vse novice

Danes so naše članice odigrale 2. krog končnice proti RK Olimpija, po napetih 60. minutah, je zmaga ostala doma, Naše članice so tekmo dobile z rezultatom 28:25.

Naše članice so v tekmo vstopile nekoliko zadržano. Do pete minute je bil rezultata 0:1, naše članice so zapravile dva strela. V peti minuti so se naša dekleta zbudila in z tremi hitrimi protinapadi naredile delno razliko 3:0. od tistega trenutka naprej so naša dekleta svoj tempo igre samo stopnjevale in niso več dovolile gostjam, da bi se nam približale. V prvem polčasu je blestela naša Ema Grmšek ki je zbrala, šest obramb. Rezultat polčasa je bil 15:11.

Na začetku drugega polčasa so dekleta vstopile borbeno in se borile vse do 35. minute, ko so popustile tako v obrambi kot v napadu. Minuta odmora domačega trenerja, ni pomagala, da bi dekleta si zbistrila glave. Igra gol za gol se je nadaljevala vse do 46. minute tekme, ko so naše punce strnile svoje vrste in naredila delno razliko 4:0. Do konca tekme niso dovolile, da se jim Ljubljančanke približajo.

Ž.U.R.D. KOPER: Grmšek (12 obramb), Plahuta, Rešek, Martič, Kolobarić 9 (3), Ožegovič 1, Čermelj, Horvat, Vatovec 4, Vukelić, Kresal 6, Doneva 6, Cupin, Prašelj 1, Berzelak 1, Škerjanc

FOTOGALERIJA