Preglej vse novice

Včeraj so naše članice odigrale 4. krog končnice in s 23:31 premagale ekipo RK Krim Mercator – ekipa B.

Naše članice so v tekmo vstopile borbeno in zbrano, do 15. minute je bila tekma izenačena, nato so naše članice strnile svoje vrste in naredila delno razliko 0:3, vodstvo so nato držale vse do konca prvega polčasa (10:16).

V drugi polčas so stopile odločno, da se ne bo ponovil scenarij iz prejšnjega kroga, tempo igre so samo stopnjevale. V drugem polčasu niso dovolile domačinkam, da se jim približajo. S pametno igro v napadu in dobro obrambo so na koncu naše članice slavile z rezultatom 23:31. Najboljše strelke so bile Nika Ožegovič,  Anja Kolobarič in Veronika Doneva s petimi zadetki, Ema Grmšek pa je zbrala 12 obramb.

Do konca prvenstva naše članice čakata še dve tekmi, v nedeljo 12.05 se bojo pomerile z RK Olimpija, zadnja tekma pa jih čaka doma 18.05, ko se bojo pomerile z RK Ljubljana.

Ž.U.R.D. KOPER: Grmšek (12 obramb), Plahuta (3 obrambe), Mattica, Rešek 2, Martič 3 (1), Kolobarić 5 (4), Ožegovič 5, Horvat 1, Vukelić, Kresal 3, Doneva 5, Cupin, Prašelj 1, Berzelak 3 (1), Škerjanc 3 (1), Radič.