V GOSTEH ŠE NEPORAŽENE

Odigrana je bila tekma 2. kroga 1. ženske rokometne lige in, sicer smo v gosteh premagali ŠDRŠ Vrhniko z rezultatom 21:24.
Že v uvodnih minutah so dekleta z Vrhnike pokazale, da tekma ne bo lahka. Naše punce so tekmo začele zbrano ter borbeno v napadu, ampak so nasprotnice do 18. minute naredile delno razliko 4:0. Po minuti odmora našega trenerja, so se dekleta zbrala in z delno razliko 2:8 prišle do izenačenja, do konca polčasa so zadele še dva ključna zadetka in tako smo 2. polčas lahko začeli s prednostjo dveh zadetkov.
V drugem polčasu so dekleta zbrano in motivirano odigrale vseh 30 minut, napak iz prvega polčasa niso ponavljale, tako so tudi tekmo rutinirano privedle do konca, ter zabeležile drugo zmago z rezultatom 21:24.
Pomembno vlogo na tekmi je imela naša vratarka Špela Fidel, ki se je izkazala z 12 obrambami, ponovno je bila najboljša strelka naše ekipe Kaja Teraž z 8 (5) zadetki.
Ž.U.R.D. KOPER: Fidel (12 obramb), Benčič, Škabar 2, Berzelak 5, Martič, Matejčič, Horvat 1, Hilj, Kukaj 1, Kadić 1 (1), Vatovec 4, Marič, Cupin 1, Babič, Arnavtovič 1, Teraž 8 (5)