TUDI NAJMLAJŠE ŽURDOVKE USPEŠNO ZAČENJAJO LIGAŠKO TEKMOVANJE

Pretekli konec tedna so odigrale prve tekme v ligaškem tekmovanju te sezone tudi najmlajše ŽURD-ovke – Mlajše deklice A in Mlajše deklice B in osvojile vseh 6 možnih točk.

Mlajše deklice B so se pod vodstvom Matjaž-a Muhe v Piranu  pomerile z vrstnicami Pirana in jih premagale: RK PIRAN : ŽURD KOPER 14 : 26. Dan kasneje pa so gostile vrstnice iz Kozine in jih prav tako prepričljivo premagale z rezultatom 22 : 10.

Prvo ligaško tekmo pa so odigrale tudi Mlajše deklice A, prav tako pod vodstvom trenerja Matjaža Muhe. Tudi one so se pomerile s Kozinčankami in prav tako slavile zmago: ŽURD Koper : ŠD Kozina 20 : 14

Ligaške tekme so odigrale tudi ŽURD-ove članice in kadetinje: Članice so v gosteh odigrale 7.krog in visoko ter pričakovano premagale ekipo Maribora 24 : 41. Kadetinje pa so v 8.krogu  gostile trenutno prvouvrščeno ekipo Rokometnega kluba Ljubljana in morale priznati premoč nasprotnicam : končni rezultat 26 : 31.

Tekma mladink z Ajdovščino je na željo nasprotnic prestavljena na 18.11. Starejše deklice pa so bile ta konec tedna proste.