TRI V VRSTO

Naše članice so danes odigrale tekmo 3. kroga proti ekipi RK Sava Kranj.  Po neverjetni borbi so tekmo dobile z rezultatom 25:21. 

V tekmo smo stopile odločno, željo po zmagi pa so pokazale tudi nasprotnice. V prvem delu tekme nobena ekipa ni izstopala, vse do 18. minute se je igralo gol na gol. Po minuti odmora domačega trenerja, so dekleta se zbrale in naredile delno razliko 3:0. Ki pa jo nismo zadržale. Na polčas smo odšli z golom zaostanka 11:12. V prvem polčasu je blestela naša Špela Fidel z 12 obrambami.

V drugem delu tekme se je igra gol za gol nadaljevala vse do 54. minute. Ko so naše članice stopile na plin in naredile delno razliko 4:0. Vse do konca tekme punce niso nasprotnic več pustile zraven in tako slavile z rezultatom 25:21.

Karin Vatovec, igralka Ž.U.R.D. KOPER:

Tekma je bila napeta vseh 60. minut. Tako v napadu smo imele veliko padcev ter zgrešenih strelov. Proti koncu tekme smo se zbrale, stisnile skupaj glave in tekmo pripeljale do konca. Ponosna sem na svoje punce, čestitam tudi nasprotnicam za lepo prikazano igro.”