FERRARA- DRUGI DAN

Drugi dan turnirja, smo imeli na razporedu dve tekmi.

Prvo tekmo smo odigrali proti ekipi Mestrino. Kakor na prvi tekmi, so veliko priložnosti dobile mladinke, katere so pokazale,da se lahko v bodoče računa tudi na njih. Fanatična obramba punc ni dovoljevala lahkih strelov nasprotnic. Kriterij sodnikov ni bil do obeh ekip enakovreden, zato smo veliko večino tekme odigrali z igralko manj. V napadu imamo še veliko rezerve, saj prvotni namen turnirja je, da se punce med seboj igralsko povežejo.

Drugo tekmo smo odigrali proti ekipi Cassa Rurale Pontinia. Ekipa katera cilja na zgornji del lestvice je pokazala zelo všečen in hiter rokomet. Nasprotnik nam je v prvem polčasu iz zunanjih položajev povzročal obilno težav, saj smo prejeli preveč zadetkov. Drugi polčas smo ujeli ritem in smo ga odigrali dosti bolje vendar je botrovala previsoka razlika v prvem polčasu, da bi lahko tekmo obrnili v našo korist.

Namen tega turnirja je dosežen,saj smo odigrali zelo močne tekme, da se punce med seboj uigrajo ter povežejo. Punce so pokazale, da se borijo ena za drugo. Po videnem nas čaka lepa prihodnost.