ČLANICE ZAČELE S PRIPRAVAMI NA SEZONO 2021/2021

V ponedeljek, 02.08.2021, je članska ekipa ŽURD-da pričela s pripravami na novo tekmovalno sezono.
 
Na uvodnem treningu jih je pozdravil novi članski trener ter njegova strokovna ekipa. Pomočnik trenerja bo trener Vili Zvornarič, vodja moštva ostaja dolgoletni sodelavec Davor Vukelić , za vratarke bo poskrbel Blaž Kuzmič kateri bo tudi v sodelovanju z Matejem Klevo poskrbel  za kondicijsko pripravo. Trener je v uvodu predstavil tudi cilje za tekočo sezono, to pa je uvrstitev v zgornji del tekmovanja 1. ženske  enotne rokometne lige
 
Članski ekipi ŽURD-da so se letos pripravam pridružile mladinke ter novi okrepitvi Gaja Soršak (ŽRK Izola) ter Laura Berzelak (ŽRK Mlinotest  Ajdovščina)
 
V sklopu priprav so članice opravile že tri treninge na zunanjih površinah Bonifike.
 
V sredo pa so se preizkusile tudi v odbojki na mivki. V sklopu priprav bo članska ekipa odigrala 5 pripravljalnih tekem, ter se konec meseca udeležila turnirja v Ferrari. 

Špela Fidel, kapetanca članske ekipe: 

Kljub temu, da smo ob začetku sezone v ekipi deležni kar nekaj sprememb, se veselimo dela z novim trenerjem. Že po nekaj treningih smo se super vklopili in delamo v zares odličnem vzdušju.
Ker letos tekmujemo v skupini, ki je malce manj kakovostna, moramo biti previdni, saj se ne smemo sprostiti niti za trenutek. Vseeno pričakujem težke in napete tekme ter trd boj za prvo mesto.
Letos ima mlajši del ekipe idealno priložnost za nabiranje izkušenj in kakovostnih minut, pri čemer jim bomo starejše članice tudi pomagale. 
Glede ciljev bi izpostavila le glavna dva. Predvsem, da uživamo v rokometu in pa da se že naslednjo sezono vrnemo v modro skupino.